Rólunk

 

Mottónk a fenntartható fejlődés és a hosszútávú gondolkodás, mely a szavakon túl, sokkal inkább sikereinkben mérhető. 2008-as fennállásunk óta tartjuk magunkat hitvallásunkhoz, melyhez kapcsolódó értékeinket sikeresen ültetjük át az üzleti életbe is.

Mennyivel nyújt többet a Glass Movers Kft. a hasonló üvegdaruzással és nyílászáró-beépítéssel foglalkozó vállalkozásoknál?

A válasz egyszerű: maximalizmusra és folyamatos fejlődésre törekszünk! Kezdetektől fogva az volt a célunk, hogy egy olyan innovatív szemléletű vállalkozást hozzunk létre, mely mind szaktudásban, mind szerszámparkban és szervezőkészségben kiemelkedik a piaci társai közül.

A Glass Movers nem csak egyszerű beépítéssel – üvegdaruzással foglalkozó vállalkozás! Sokrétű szolgáltatásunkkal az optimális, magas minőségű és tartós megoldások megvalósítására törekszünk, válogatott termékekkel, alapanyagokkal és szerszámozottsággal.

Büszkék vagyunk rá, hogy a nyílászáró és az árnyékoló piac patinás hírnevű, magas minőségi színvonalat képviselő vállalkozásokkal állunk partneri kapcsolatban. Ennek köszönhetően Budapesten és környékén kizárólag minőségi nyílászárók és árnyékolók szerelésével foglalkozunk. Garanciális szervizpartnerei vagyunk a Jankó Ablak-nak, az osztrák Schlotterer Sonnenschutz System GmbH.-nak valamint az Internorm Ablak-nak.

Komplex szolgáltatásainkat magánemberek, közületek és építőipari vállalkozások is igénybe vehetik. Állunk rendelkezésre!