Tervezés

 

Maximális biztonság


Épületek nyílászáróval és árnyékolóval kapcsolatos csomóponti részleteinek vizsgálatához, vagy tervezői konzultációért forduljon bizalommal szakembereinkhez!

Az első pillanattól fogva rendelkezésére állunk!

Célunk, hogy nyílászárói és árnyékolói maximális biztonságban és tökéletesen kerüljenek az Ön által megálmodott helyre. Ehhez azonban precíz és szakszerű tervezői, kivitelezői egyeztetés szükséges.

20190713_204307.jpg

A legjobb választás


Cégünk elsősorban minőségi ausztriai gyártók termékeinek elhelyezésére és kimagasló műszaki tartalmú magyar gyártmányú nyílászárók beépítésére szakosodott. Sok éves szakmai tapasztalatunknak köszönhetően tudjuk, hogy a nyílászáró és árnyékoló piac változatos kínálatában sokszor nehéz eligazodni, de mi segítünk választani! Számunkra az ügyfél elégedettsége az első, ezért célunk az Ön számára legmegfelelőbb minőségi nyílászáró- és árnyékolómegoldás kiválasztása!

20180905_120817.jpg

Minden a helyén


A Glass Movers Kft. a különösen komplex épületek kis és nagyméretű üvegfelületeinek beépítésére specializálódott. 1200kg-ig mindent lehet, de nem mindegy hogyan, miként és mi kerül a helyére. Épületeihez pontosan milyen nagyságú és mennyire összetett szerkezetet választ? Ez napjaink legnagyobb kihívása, mi pedig erre nyújtunk optimális megoldást! Használja ki szaktudásunkat, sokéves tapasztalatunkat! Keresse szakembereinket és kérjen segítséget beépítendő nyílászárói méretének, helyzetének meghatározásához is!

A tervezésbe fektetett idő mindig kifizetődik! Célunk, hogy ne legyenek tisztázatlan, megválaszoltalan kérdések. Az a legfontosabb, hogy a beépítés pillanatában minden ki legyen találva és improvizálás nélkül optimális megoldást, beépítést tudjunk nyújtani. Szakembereink természetesen a helyszínen kivitelezés közben is folytatják munkájukat! És a végén minden tökéletesen a helyére kerül!

Kapcsolat: info@glassmovers.hu

20190713_212657.jpg