Minidaru tartozékok

 

TC1 Tracked Carrier


A Magyarországon ismeretlen gépkategória egy könnyűsúlyú, nagy teherbírású önjáró platform. Hordozó, mint a Hoeflon összes gépe távirányítóval vezérelhető. Maximális teherbírása 1200kg. A teherhordó platformot 90 fokonként lehet reteszelni és minden irányban meghosszabbítható!

Alacsony súlypontjának köszönhetően rendkívül stabil nehéz terepviszonyok között is! Acélgerendák, kalodák, raklapok, és még sok más nehéz tárgy mozgatható a segítségével! A nagyobb súlyokat akár több TC1 közös összehangolásával is szállíthatjuk, kül- és beltérben egyaránt használható fehér gumilánctalpának köszönhetően!

Brosúra letöltése

glassmovers_TC1.jpg

VL500


A Hoeflon termékválasztékában megtalálható egy költséghatékony ámde nagy súlyok emelésére alkalmas vákuumos üvegemelő berendezés! Alacsony önsúlyának, kis méretének és hordozó-kocsijának köszönhetően akár személyautóval, vagy kézben is szállítható! A hagyományos gumitányéros berendezésekkel szemben, a tömítőprofilkészlet cseréje töredékébe kerül, és jóval gyorsabban elvégezhető. Működtetése akár távirányítóról is lehetséges!

Brosúra letöltése

glassmovers_VL500.jpg

Grip Lifting


A Grip Lifting nevű holland cég a Hoeflonnal közösen fejlesztette ki a C4-C30-ig használható darugémre szerelhető manipulátort, valamint közös fejlesztési eredményként a VL500 továbbfejlesztett nagy teherbírású C600, S600 és S900 vákuumos emelőket, melyek még kisebb önsúllyal kecsegtetnek, mint a VL500.

Brosúra letöltése

Kapcsolat: info@glassmovers.hu

glassmovers_19.jpg