Tervezés

 

Tervezői egyeztetés


Az első pillanattól fogva rendelkezésére állunk!

Célunk, hogy nyílászárói és árnyékolói maximális biztonságban és tökéletesen kerüljenek az Ön által megálmodott helyekre. Ehhez azonban precíz és szakszerű tervezői egyeztetés szükséges.

Épületek nyílászáróval- árnyékolóval kapcsolatos csomóponti részleteinek vizsgálatához, vagy tervezői konzultációért forduljon bizalommal szakembereinkhez!

glassmovers_19.jpg

A legjobb választás


Cégünk elsősorban minőségi nyugati gyártók termékeire és kimagasló műszaki tartalmú magyar gyártmányú nyílászárók beépítésére szakosodott. Sok éves szakmai tapasztalattal tudjuk, hogy a nyílászáró és árnyékoló piac változatos kínálatában sokszor nehéz eligazodni, de mi segítünk választani! Számunkra az ügyfél elégedettsége az első, ezért célunk az Ön számára legmegfelelőbb minőségi nyílászáró kiválasztása!

glassmovers_21.jpg

Minden a helyén


A Glass Movers Kft. a különösen nagyméretű üvegfelületek beépítésére specializálódott, de nem mindegy, hogy saját épületeihez pontosan milyen nagyságú szerkezeteket választ. Keresse tervezői szolgáltatásunkat és kérjen segítséget beépítendő nyílászárói méretének meghatározásához is!

A tervezésbe fektetett idő mindig kifizetődik! Célunk, hogy a beépítés pillanatában minden maximálisan passzoljon és még a legapróbb részlet is a pontosan a helyére kerüljön.

glassmovers_16.jpg