Beépítés

 

Egyszerűség és hatékonyság


A legegyszerűbb beépítési mód alapvetően PUR habbal (Illbruck FM343 és FM 330Pro) és szerelőfüllel, vagy tokrögzítő csavarral történik. Már a legáltalánosabb beépítési megoldásunknál is ügyelünk a maximális esztétikai élményre, melynek lényege, hogy a rögzítéshez használt csavarokat a vasalati elemek alá, láthatatlan helyre pozícionáljuk. Ennek a technikának köszönhetően nincsenek kitüremkedő csavarfejek, vagy csavartakaró kupakok. Abban az esetben, ha a gyártó előfúrt termékeket biztosít, az előkészített furatokat és a gyári furattakarókat használjuk.

20181205_092219.jpg

Pára- és légmentesség


A legegyszerűbb beépítési technikát kiegészítheti egy pára-és légzáró szalag (Illbruck ME508 vagy ME350), melyet a nyílászáró tokjának belső kerületére illesztünk. Ez a szalag a PUR HAB mikro-repedésein keletkező energiaveszteséget, légcserét gátolja meg. Ezen felül a beépítési csomópontból távozó pára nem a beltérbe, hanem a szabadba távozhat. Ezzel nem csak a nyílászáró szerkezetét védjük, hanem a falszerkezet vízmentességét is biztosítjuk, így tehát minden kétséget kizáróan elkerülhető az ablak körüli kellemetlen penészedés.

20190415_114736.jpg

Teljeskörű védelem


Szerelt homlokzatok esetén a pára-és légmentes beépítési módozatot egy külső páraáteresztő szalag (Illbruck ME508 vagy ME351) kiegészítésével javasoljuk. A szalag előnye, hogy meggátolja a csapóeső és a szélnyomás által a csomópontba nyomuló víz falazatba jutását. Erre a technikára hagyományos polisztirol hőszigetelésű falazatnál nincs szükség, ilyen esetben a 3KS öntapadó vakolatindító profilok használatát ajánljuk. Igazán speciális igényű ügyfeleinknek az Illbruck falsíkon kívüli ablakbeépítő rendszert ajánljuk, mely kompromisszummentes minőséget, légzárást és párakezelést biztosít.

20181205_090554.jpg

Árnyékolástechnika


Cégünk nyílászárók beépítése mellett árnyékoló-berendezések felszerelését is vállalja. Keresse minden igényt kielégítő szolgáltatásainkat a beépítéstől kezdve a beállításon át az elektronikai programozásáig. Forduljon hozzánk bizalommal, tapasztalt kollégáink szakmai tudással, precizitással és gyorsasággal állnak rendelkezésére!

Kapcsolat: info@glassmovers.hu

20181015_140024.jpg