Új minidaruk

 

C1 - kicsi a bors, de erős


Ez a gépkategória tökéletes választás azoknak, akik inkább a mozgékonyságra teszik a hangsúlyt! A C1-es akár 600kg emelt súllyal is képes közlekedni a legrosszabb terepviszonyok között. Állítható nyomtávja segítségével és ellensúlyának köszönhetően stabil minden élethelyzetben. Kis súlyának köszönhetően akár egy személyszállító lifttel is az emeletekre emelhető. Elektromos hajtásának és fehér non marking lánctalpának köszönhetően akár kórházakban, vagy nagy tisztaságot igénylő helyeken is bevethető.

Emelési magassága az optimalizált gémgeometriának köszönhetően meghaladja az 5,5m-t. Csörlőjének segítségével akár 25m magasságba is felemelhetünk 400-450kg-os tárgyakat is. Alacsony önsúlyából fakadóan akár egy zárt áruszállítóval, vagy utánfutóval is szállítható! Gondolkodó szoftverének köszönhetően mindig a lehető legnagyobb teljesítményt nyújtja!

Brosúra letöltése

glassmovers_C1.jpg

C4 - kis önsúlyú minidaru közepes terheléshez


A C4 egy ellensúly nélkül üzemelő könnyű minidaru, maximális teherbírása 2 tonna, maximális emelési magasság kb. 15m. Alacsony önsúlyának köszönhetően kis teljesítményű autókkal is könnyedén, utánfutón szállítható. Három hengeres dízel hajtáslánccal kapható.

Brosúra letöltése

glassmovers_C4.jpg

C6 - A cirkálósúlyú mindenes


A C6-os széria a Hoeflon gyár leghíresebb tagja! Hazánkban és cégünknél is ebből a típusból található a legtöbb. Maximális teherbírása 3 tonna, emelési magassága kb. 16,5 m. Az önsúlya pont arra teszi alkalmassá, hogy egy 3,5 tonnás utánfutón szállítsuk bárhová, felszereléssel együtt. Kompakt méretei és tudása olyan sokoldalúvá teszi, amit piaci versenytársai irigykedve néznek! Átfér egy beltéri ajtón!

Csörlőjével akár 1tonnás tárgyakat is mozgathatunk, vagy 40m mélyről húzhatunk fel akár 500kg-os tárgyakat is! Felszereltségtől függően akár dízel akár teljes elektromos üzemre is képes – egy egyszerű 230V-os dugaljba is bedughatja! Működik!

Brosúra letöltése

glassmovers_C6.jpg

C10 - A nehézsúlyú gép vegyes feladatokra


Ez a 4,7 tonna önsúlyú masszív gépezet akár 4 tonna súlyt is megemel. Legnagyobb emelési magassága nagyobb, mint 22m. Csörlőjével akár 2t súly is mozgathatunk segítségével. Elektromos (380V) vagy, és dízel üzemű változatban elérhető.

Brosúra letöltése

glassmovers_TC10.jpg

C30 - A szupernehézsúly az ipari felhasználásban


A Hoeflon termékválasztékának legnagyobb, legfejlettebb tagja! 100% elektromos, állítható nyomtávú futóművének hála akár 2tonna tömegű tárggyal is képes mozogni. Dőlésszög-kiegyenlítéssel ellátott lánctalpai a legbonyolultabb terepen is sikerre viszik vállalkozásukat! A maximális teherbírása 8tonna, önsúlya 9tonna. A maximális emelési magassága meghaladja a 22m-t.

Kiegészítő gémjével képes akár 3 tonnás elemek emelésére. Lithium akkumulátorának köszönhetően akár az egész műszakot is munkával töltheti. Soha nem fogy ki a szuszból, akár az építés helyszínén, akár autó gyorstöltő állomáson is feltölthető! A Hoeflon C30e az új etalon a minidaruk világában!

Brosúra letöltése

C_30.jpg